F-16 Shelter Space 53

Interieurontwerp f-16 Shelter Space 53 in Enschede

Naast de F-16 shelter die ik voor Dynteq heb mogen inrichten is de shelter voor Space 53 ingericht. De shelter van Space 53 bevindt zich eveneens op de Technology Base, van Vliegveld Twente te Enschede.

Space 53 is een platform voor de ontwikkeling en het testen van onbemande systemen, waaronder drones. Zowel dronefabrikanten als softwaredevelopers kunnen op de vliegbasis terecht voor het testen van hun drones en drone-gerelateerde technieken.

De inrichting van deze shelter is met relatief weinig middelen tot stand gekomen. Door materialen op een creatieve wijze toe te passen is het budget tijdens het gehele proces goed bewaakt. Een opvallend voorbeeld van deze eigenwijze materiaaltoepassing is de vloerbedekking, die verwijst naar de voormalige functie van de shelter. Een andere manier om het budget in hand te houden is het gebruik van de flexibele bureautafels.

De shelter is relatief industrieel gelaten, oude details zijn in het zicht gebleven. Nieuw toegevoegde materialen vormen of een sterk contrast met het bestaande of sluiten er mooi op aan.

Details

Plaats

Enschede

Opdrachtgever

Space 53

Jaar

2017

Status

Opgeleverd

Opgave

Totaal ontwerp inclusief bouwbegeleiding
Interieurontwerp f-16 Shelter Space 53 te Enschede (foto 1)
Interieurontwerp f-16 Shelter Space 53 te Enschede (foto 2)
Interieurontwerp f-16 Shelter Space 53 te Enschede (foto 3)
Interieurontwerp f-16 Shelter Space 53 te Enschede (foto 4)
Interieurontwerp f-16 Shelter Space 53 te Enschede (foto 5)
Interieurontwerp f-16 Shelter Space 53 te Enschede (foto 6)
Interieurontwerp f-16 Shelter Space 53 te Enschede (foto 7)
Interieurontwerp f-16 Shelter Space 53 te Enschede (foto 8)
Interieurontwerp f-16 Shelter Space 53 te Enschede (foto 9)
Interieurontwerp f-16 Shelter Space 53 te Enschede (foto 10)

Interieur­ontwerp nodig?

Bent u als particulier of bedrijf na het zien van dit interieurontwerp (f-16 Shelter Space 53 in Enschede) geïnteresseerd geraakt in wat ik als interieurontwerpster voor uw pand of woning kan betekenen? Dan kunt u direct contact met mij opnemen!

Neem contact op