Kantoor De Visionair

Enschede [2018]

Belastingadviseur De Visionair is eigenaar van een fraai gelegen pand te Enschede. Zij maken zelf gebruik van een deel van de begane grond. Overige ruimte op de begane grond en de totale eerste verdieping verhuren zij aan andere ondernemers.

Het interieur krijgt een frisse en industriële uitstraling. Bij binnenkomst is dit gelijk voelbaar doordat het vergeelde schoonmetselwerk wit zal worden gesausd, een stoere betonvloer wordt toegepast en vele wanden worden gesloopt om meer openheid te creëren. Door het slopen van enkele wanden in de entreezone ontstaat er ruimte voor een uitnodigende kantine.

Het achterste gedeelte op de begane grond zal door De Visionair zelf worden gebruikt. De huidige gangzone zal meer onderdeel gaan uitmaken van het kantoor door het maken van grootte openingen in beide gangscheidende wanden. Tevens zorgt de open overlegruimte voor een fraaie zichtlijn en verbind deze wederom de open kantoorruimte met het directiekantoor.

De verdieping van het pand krijgt dezelfde fris, witte kleur als beneden, daarnaast zal de betonvloer terug komen in de gangzone en zorgen de stoere grote armaturen voor een industrieel geheel.

Interieurontwerp kantoor De Visionair te Enschede (foto 1)
Interieurontwerp kantoor De Visionair te Enschede (foto 2)
Interieurontwerp kantoor De Visionair te Enschede (foto 3)
Interieurontwerp kantoor De Visionair te Enschede (foto 4)
Interieurontwerp kantoor De Visionair te Enschede (foto 5)
Interieurontwerp kantoor De Visionair te Enschede (foto 6)
Interieurontwerp kantoor De Visionair te Enschede (foto 7)
Interieurontwerp kantoor De Visionair te Enschede (foto 8)
Interieurontwerp kantoor De Visionair te Enschede (foto 9)

Interieur­ontwerp nodig?

Bent u als particulier of bedrijf na het zien van dit interieurontwerp geïnteresseerd geraakt in wat ik als interieurontwerpster voor uw pand of woning kan betekenen? Twijfel dan niet en neem, geheel vrijblijvend, contact met mij op!

Neem contact op