Kantoor De Visionair

Interieurontwerp kantoor De Visionair in Enschede

Eind 2018/begin 2019 zal ondernemers en belastingadviseur De Visionair te Enschede gaan verhuizen naar een nu nog ietwat verouderd bedrijfsverzamelgebouw. Zij zullen eigenaar worden van dit fraai gelegen pand en maken zelf gebruik van een deel van de begane grond. Overige ruimte op de begane grond en de totale eerste verdieping zullen zij verhuren aan andere ondernemers.

Het interieur krijgt een frisse en industriële uitstraling. Bij binnenkomst is dit gelijk voelbaar doordat het vergeelde schoonmetselwerk wit zal worden gesausd, een stoere betonvloer wordt toegepast en vele wanden worden gesloopt om meer openheid te creëren. Door het slopen van enkele wanden in de entreezone ontstaat er ruimte voor een uitnodigende kantine.

Het achterste gedeelte op de begane grond zal door De Visionair zelf worden gebruikt. De huidige gangzone zal meer onderdeel gaan uitmaken van het kantoor door het maken van grootte openingen in beide gangscheidende wanden. Tevens zorgt de open overlegruimte voor een fraaie zichtlijn en verbind deze wederom de open kantoorruimte met het directiekantoor.

De verdieping van het pand krijgt dezelfde fris, witte kleur als beneden, daarnaast zal de betonvloer terug komen in de gangzone en zorgen de stoere grote armaturen voor een industrieel geheel.

Details

Plaats

Enschede

Opdrachtgever

De Visionair

Jaar

2018

Status

In uitvoering

Opgave

t/m voorlopig ontwerp
Interieurontwerp kantoor De Visionair te Enschede (foto 1)
Interieurontwerp kantoor De Visionair te Enschede (foto 2)
Interieurontwerp kantoor De Visionair te Enschede (foto 3)
Interieurontwerp kantoor De Visionair te Enschede (foto 4)
Interieurontwerp kantoor De Visionair te Enschede (foto 5)
Interieurontwerp kantoor De Visionair te Enschede (foto 6)
Interieurontwerp kantoor De Visionair te Enschede (foto 7)
Interieurontwerp kantoor De Visionair te Enschede (foto 8)
Interieurontwerp kantoor De Visionair te Enschede (foto 9)

Interieur­ontwerp nodig?

Bent u als particulier of bedrijf na het zien van dit interieurontwerp (kantoor De Visionair in Enschede) geïnteresseerd geraakt in wat ik als interieurontwerpster voor uw pand of woning kan betekenen? Dan kunt u direct contact met mij opnemen!

Neem contact op