Kantoor Kroep Techniek

Interieurontwerp kantoor Kroep Techniek in Enschede

Kroep Techniek is een modern en full-service elektrotechnisch installatiebedrijf en sinds 1928 actief in nieuwbouw, renovaties, onderhoud en inspecties van elektrotechnische gebouwgebonden installaties.

Hoewel het bedrijf al enige jaren meegaat zijn ze zeker helemaal van deze tijd na de upgrade van hun huisstijl en daarop aansluitend het interieur van hun nieuwe kantoor. Het interieurontwerp is tot stand gekomen naar aanleiding van het ontwerp van de nieuwe huisstijl.

De frisse groen/blauwe aqua kleur van het nieuwe logo komt terug in het pand. Daarbij zullen er veel planten worden toegepast, een verwijzing naar het thema duurzaamheid wat hoog op de agenda van Kroep Techniek staat.

Het kantoor zal meer openheid uitstralen door het verwijderen van enkele wanden en het toepassen van glazen scheidingswanden. De vergaderruimte wordt multifunctioneel toepasbaar. Personeel kan hier ook lunchen of er kunnen recepties gehouden worden.

Details

Plaats

Enschede

Opdrachtgever

Zakelijk - Kroep Techniek

Jaar

2018

Status

In uitvoering

Opgave

Schetsontwerp + voorlopigontwerp
Interieurontwerp kantoor Kroep Techniek te Enschede (foto 1)
Interieurontwerp kantoor Kroep Techniek te Enschede (foto 2)
Interieurontwerp kantoor Kroep Techniek te Enschede (foto 3)
Interieurontwerp kantoor Kroep Techniek te Enschede (foto 4)
Interieurontwerp kantoor Kroep Techniek te Enschede (foto 5)
Interieurontwerp kantoor Kroep Techniek te Enschede (foto 6)
Interieurontwerp kantoor Kroep Techniek te Enschede (foto 7)
Interieurontwerp kantoor Kroep Techniek te Enschede (foto 8)

Interieur­ontwerp nodig?

Bent u als particulier of bedrijf na het zien van dit interieurontwerp (kantoor Kroep Techniek in Enschede) geïnteresseerd geraakt in wat ik als interieurontwerpster voor uw pand of woning kan betekenen? Dan kunt u direct contact met mij opnemen!

Neem contact op