Kantoor Kroep Techniek

Enschede [2018]

Kroep Techniek is een modern en full-service elektrotechnisch installatiebedrijf en sinds 1928 actief in nieuwbouw, renovaties, onderhoud en inspecties van elektrotechnische gebouwgebonden installaties.

Hoewel het bedrijf al enige jaren meegaat zijn ze zeker helemaal van deze tijd na de upgrade van hun huisstijl en daarop aansluitend het interieur van hun nieuwe kantoor. Het interieurontwerp is tot stand gekomen naar aanleiding van het ontwerp van de nieuwe huisstijl.

De frisse groen/blauwe aqua kleur van het nieuwe logo komt terug in het pand. Daarbij zullen er veel planten worden toegepast, een verwijzing naar het thema duurzaamheid wat hoog op de agenda van Kroep Techniek staat.

Het kantoor zal meer openheid uitstralen door het verwijderen van enkele wanden en het toepassen van glazen scheidingswanden. De vergaderruimte wordt multifunctioneel toepasbaar. Personeel kan hier ook lunchen of er kunnen recepties gehouden worden.

Interieurontwerp kantoor Kroep Techniek te Enschede (foto 1)
Interieurontwerp kantoor Kroep Techniek te Enschede (foto 2)
Interieurontwerp kantoor Kroep Techniek te Enschede (foto 3)
Interieurontwerp kantoor Kroep Techniek te Enschede (foto 4)
Interieurontwerp kantoor Kroep Techniek te Enschede (foto 5)
Interieurontwerp kantoor Kroep Techniek te Enschede (foto 6)
Interieurontwerp kantoor Kroep Techniek te Enschede (foto 7)
Interieurontwerp kantoor Kroep Techniek te Enschede (foto 8)

Interieur­ontwerp nodig?

Bent u als particulier of bedrijf na het zien van dit interieurontwerp geïnteresseerd geraakt in wat ik als interieurontwerpster voor uw pand of woning kan betekenen? Twijfel dan niet en neem, geheel vrijblijvend, contact met mij op!

Neem contact op