Keuken en woonkamer

Hengelo [2018]

De vraag van deze opdrachtgever leek redelijk simpel: "Zou je willen kijken of het ontwerp van de keuken die de keukenzaak heeft gemaakt wel past bij onze woning?". Als antwoord op deze vraag is een totaalontwerp gekomen voor de woonkamer en de keuken, waarbij de keuken een totaal andere invulling heeft gekregen dan oorspronkelijk was ontworpen.

Door het ontwerp van de keukenzaak 3D visueel te maken aan de opdrachtgever bleek al gauw dat dit ontwerp op enkele aspecten niet goed paste in de ruimte. Als alternatief zijn er 4 opties geschetst. De optie waarbij de keuken zijn huidige plek behoud, maar met doorbraak van een enkel wandje en toevoeging van een schiereiland kwam als beste naar voren.

Deze optie is verder uitgewerkt en heeft tevens aansluiting gekregen op de woonkamer die ook een andere indeling heeft gekregen. Enkele maatwerk meubels, zoals de eetkamer bank en tv meubel met tv-lift maken het geheel af.

Interieurontwerp keuken en woonkamer te Hengelo (foto 1)
Interieurontwerp keuken en woonkamer te Hengelo (foto 2)
Interieurontwerp keuken en woonkamer te Hengelo (foto 3)
Interieurontwerp keuken en woonkamer te Hengelo (foto 4)
Interieurontwerp keuken en woonkamer te Hengelo (foto 5)
Interieurontwerp keuken en woonkamer te Hengelo (foto 6)
Interieurontwerp keuken en woonkamer te Hengelo (foto 7)
Interieurontwerp keuken en woonkamer te Hengelo (foto 8)

Interieur­ontwerp nodig?

Bent u als particulier of bedrijf na het zien van dit interieurontwerp geïnteresseerd geraakt in wat ik als interieurontwerpster voor uw pand of woning kan betekenen? Twijfel dan niet en neem, geheel vrijblijvend, contact met mij op!

Neem contact op