Ontmoetings­ruimte Spinnerij

Interieurontwerp Ontmoetings­ruimte Spinnerij in Enschede

Het interieur voor de nieuwe entree van de Spinnerij te Enschede is ontstaan door nauw samen te werken met allerlei betrokkenen. In samenwerking met gebruikers en andere betrokkenen is er een concept ontstaan waarbij ontmoeten, verbinden en inspireren centraal staan.

Deze thema’s worden in het interieur vertaald door een grote stamtafel te realiseren in de kantine, door van de trap een ontmoetingsplek te maken en door de ruimte als een huiskamer aan te laten voelen.

De entree heeft meerdere functies. Hij fungeert namelijk als ontvangst, kantine en werkplek, allemaal in een open ruimte.

Details

Plaats

Enschede

Opdrachtgever

Zakelijk- Gemeente Enschede

Jaar

2012/2013

Status

Opgeleverd

Opgave

Schetsontwerp tot oplevering
Interieurontwerp Ontmoetings­ruimte Spinnerij te Enschede
Interieurontwerp Ontmoetings­ruimte Spinnerij te Enschede
Interieurontwerp Ontmoetings­ruimte Spinnerij te Enschede
Interieurontwerp Ontmoetings­ruimte Spinnerij te Enschede
Interieurontwerp Ontmoetings­ruimte Spinnerij te Enschede
Interieurontwerp Ontmoetings­ruimte Spinnerij te Enschede
Interieurontwerp Ontmoetings­ruimte Spinnerij te Enschede