Patiowoning

Hengelo [2017]

Een jong en hip gezin zal medio 2018 hun nieuwe woning te Hengelo betreden. Deze patiowoning bevindt zich aan de rand van het centrum en is gevestigd in een oude fabriekshal. De architect heeft een plan gemaakt om de ruimte op te delen in 2 woningen. Beide woningen hebben een ruime patio en krijgen een nieuwe verdiepingsvloer met dakterras.

Voor de begane grond is een totaalontwerp gemaakt. De keuken, de woonkamer en de badkamer worden allen voorzien van een stoer en industrieel karakter. Daarnaast is er een verlichtings- en elektraplan gemaakt. Het kookeiland is een echte eyecatcher en wordt aan één zijde voorzien van handgemaakte Spaanse wandtegels / Azulejos in de kleur groen.

De materialen in de badkamer zorgen voor een warme combinatie. Het hout en de betonstuc vormen een rustige basis. Een lang houten element aan één zijde van de badkamer is voorzien van verschillende functies. Het is een wastafelmeubel, toilet en een zitje in de douche.

Interieurontwerp patiowoning te Hengelo (foto 1)
Interieurontwerp patiowoning te Hengelo (foto 2)
Interieurontwerp patiowoning te Hengelo (foto 3)
Interieurontwerp patiowoning te Hengelo (foto 4)
Interieurontwerp patiowoning te Hengelo (foto 5)
Interieurontwerp patiowoning te Hengelo (foto 6)
Interieurontwerp patiowoning te Hengelo (foto 7)
Interieurontwerp patiowoning te Hengelo (foto 8)
Interieurontwerp patiowoning te Hengelo (foto 9)
Interieurontwerp patiowoning te Hengelo (foto 10)
Interieurontwerp patiowoning te Hengelo (foto 11)
Interieurontwerp patiowoning te Hengelo (foto 12)

Interieur­ontwerp nodig?

Bent u als particulier of bedrijf na het zien van dit interieurontwerp geïnteresseerd geraakt in wat ik als interieurontwerpster voor uw pand of woning kan betekenen? Twijfel dan niet en neem, geheel vrijblijvend, contact met mij op!

Neem contact op