Renovatie Boerderij

Eefde [2018]

De renovatie van deze oude boerderij te Eefde is begeleid en ontworpen door Schipperdouwesarchitectuur. Voor het interieur van de totale begane grond is een ontwerp gemaakt en gevisualiseerd. Hierbij ging het voornamelijk om de woonkamer, keuken, opkamer, hal en de oude deel.

Hoewel een groot deel van de boerderij gesloopt zal worden, zullen er ook veel oude details in tact blijven. De opkamer in de woonkamer is hiervan een voorbeeld. Een aantal nieuw toegevoegde materialen lijken al lange tijd in de boerderij aanwezig te zijn. Zoals de witte glazuur tegel op de haard en in de keuken. De monoliet betonvloer sluit hier tevens goed bij aan.

De oude deel van de boerderij zal multifunctioneel gebruikt worden. Deze ruimte is als garage, werkplek, chillruimte en hobbyruimte te gebruiken. De werkplek is visueel afgesloten van de overige functies door het laten doorsteken van het werkblad en de plaatsing van een kast op de kopse kant.

Interieurontwerp renovatie Boerderij te Eefde (foto 1)
Interieurontwerp renovatie Boerderij te Eefde (foto 2)
Interieurontwerp renovatie Boerderij te Eefde (foto 3)
Interieurontwerp renovatie Boerderij te Eefde (foto 4)
Interieurontwerp renovatie Boerderij te Eefde (foto 5)
Interieurontwerp renovatie Boerderij te Eefde (foto 6)
Interieurontwerp renovatie Boerderij te Eefde (foto 7)
Interieurontwerp renovatie Boerderij te Eefde (foto 8)
Interieurontwerp renovatie Boerderij te Eefde (foto 9)
Interieurontwerp renovatie Boerderij te Eefde (foto 10)

Interieur­ontwerp nodig?

Bent u als particulier of bedrijf na het zien van dit interieurontwerp geïnteresseerd geraakt in wat ik als interieurontwerpster voor uw pand of woning kan betekenen? Twijfel dan niet en neem, geheel vrijblijvend, contact met mij op!

Neem contact op