Restaurant Aveleijn

Interieurontwerp restaurant Aveleijn in Borne

Aveleijn is een Twentse zorgorganisatie die mensen met een verstandelijke handicap begeleiden in het dagelijks leven. Ze bieden tal van woonlocaties aan, hoofd werklocatie is het bestuurscentrum het "Witte Huis" te Borne. Dit bestuurscentrum bevindt zich in een prachtig monumentaal pand met een rijke historie.

De wit gepleisterde villa werd in 1914 gebouwd door de fabrikantenfamilie Spanjaard, naar ontwerp van A. Beltman. Op de begane grond bevind zich het restaurant bedient door cliënten van Aveleijn. Dit restaurant is geheel verbouwd, met respect voor de authentieke elementen. Naast de bar met uitgifte is er een fraaie lunch/vergaderruimte waar de authentieke betimmering en wandkasten behouden zijn gebleven. Samen met de donker koningsblauwe kleur is dit een luxe, warme ruimte geworden. Nieuw meubilair en verlichting geven de ruimte een moderne twist.

Aansluitend aan het restaurant zijn tevens de ontvangst ruimte (lounge met print van het pand in vroegere tijden) en nieuw ontworpen overlegruimte mee genomen in het ontwerp om zo één sfeer te creëeren. Dit project is in samenwerking met KATO Kantoor & Projectinrichting tot stand gekomen.

Details

Plaats

Borne

Opdrachtgever

Zakelijk - Aveleijn

Jaar

2018

Status

Opgeleverd

Opgave

Totaal project
Interieurontwerp restaurant Aveleijn te Borne (foto 1)
Interieurontwerp restaurant Aveleijn te Borne (foto 2)
Interieurontwerp restaurant Aveleijn te Borne (foto 3)
Interieurontwerp restaurant Aveleijn te Borne (foto 4)
Interieurontwerp restaurant Aveleijn te Borne (foto 5)
Interieurontwerp restaurant Aveleijn te Borne (foto 6)
Interieurontwerp restaurant Aveleijn te Borne (foto 7)

Interieur­ontwerp nodig?

Bent u als particulier of bedrijf na het zien van dit interieurontwerp (restaurant Aveleijn in Borne) geïnteresseerd geraakt in wat ik als interieurontwerpster voor uw pand of woning kan betekenen? Dan kunt u direct contact met mij opnemen!

Neem contact op