Twee-onder-een-kap woning

Interieurontwerp twee-onder-een-kap woning in Hengelo

Voor een twee-onder-een-kap-woning uit de Jaren 50 in Hengelo is een schetsontwerp gemaakt voor de woonkamer. De bewoners wilden graag een houvast om zelf hun woonkamer te transformeren tot een eigentijds en persoonlijk interieur. Veel opbergruimte creëren stond boven aan het wensenlijstje. 

Een bestaande witte kast in de keuken zal worden ingebouwd in de wand, het donkerblauwe kader steekt fraai af tegen de witte hoogglans kast. Onder het raam naar de tuin zal een brede vensterbank gecreëerd worden die de hoek om gaat en fungeert als eetbank en tevens veel opbergruimte bied onder de zitting. 

Onder het raam aan de voorzijde zal een meubel gerealiseerd worden die de verwarming verbergt en tevens als tv-meubel dienstdoet. Hierdoor ontstaat er rust en ruimte. Een bestaande inbouwkast zal afsluitbaar gemaakt worden door middel van oude scharnierdeuren van robuust hout.

Details

Plaats

Hengelo

Opdrachtgever

Particulier

Jaar

2017

Status

In uitvoering

Opgave

Schetsontwerp
Interieurontwerp twee-onder-een-kap woning te Hengelo (foto 1)
Interieurontwerp twee-onder-een-kap woning te Hengelo (foto 2)
Interieurontwerp twee-onder-een-kap woning te Hengelo (foto 3)
Interieurontwerp twee-onder-een-kap woning te Hengelo (foto 4)

Interieur­ontwerp nodig?

Bent u als particulier of bedrijf na het zien van dit interieurontwerp (twee-onder-een-kap woning in Hengelo) geïnteresseerd geraakt in wat ik als interieurontwerpster voor uw pand of woning kan betekenen? Dan kunt u direct contact met mij opnemen!

Neem contact op