Twee-onder-een-kap woning

Hengelo [2017]

Voor een twee-onder-een-kap-woning uit de Jaren 50 in Hengelo is een schetsontwerp gemaakt voor de woonkamer. De bewoners wilden graag een houvast om zelf hun woonkamer te transformeren tot een eigentijds en persoonlijk interieur. Veel opbergruimte creëren stond boven aan het wensenlijstje.

Een bestaande witte kast in de keuken zal worden ingebouwd in de wand, het donkerblauwe kader steekt fraai af tegen de witte hoogglans kast. Onder het raam naar de tuin zal een brede vensterbank gecreëerd worden die de hoek om gaat en fungeert als eetbank en tevens veel opbergruimte bied onder de zitting.

Onder het raam aan de voorzijde zal een meubel gerealiseerd worden die de verwarming verbergt en tevens als tv-meubel dienstdoet. Hierdoor ontstaat er rust en ruimte. Een bestaande inbouwkast zal afsluitbaar gemaakt worden door middel van oude scharnierdeuren van robuust hout.

Interieurontwerp twee-onder-een-kap woning te Hengelo (foto 1)
Interieurontwerp twee-onder-een-kap woning te Hengelo (foto 2)
Interieurontwerp twee-onder-een-kap woning te Hengelo (foto 3)
Interieurontwerp twee-onder-een-kap woning te Hengelo (foto 4)

Interieur­ontwerp nodig?

Bent u als particulier of bedrijf na het zien van dit interieurontwerp geïnteresseerd geraakt in wat ik als interieurontwerpster voor uw pand of woning kan betekenen? Twijfel dan niet en neem, geheel vrijblijvend, contact met mij op!

Neem contact op