Verbouwing woonkamer

Interieurontwerp verbouwing woonkamer in Borne

De bewoners van een woning in Borne wonen al geruime tijd met veel plezier in hun woning, maar waren toe aan een nieuwe invulling van de begane grond. Hiervoor was de keuken al getekend en bijna besteld bij een keukenleverancier. Na een kritische blik te hebben geworpen op de nieuw te bestellen keuken is het ontwerp hiervan geheel omgegooid.

Door het ontwerp zo te maken dat de keuken echt het hart vormt van de woonkamer en de zithoek en eethoek beide knusse "hoekjes" vormen in de woonkamer is het een geheel geworden.

De 12 meter lange witte kastenwand verbergt verschillende functies zoals eetbank, keuken (inclusief al het inbouwapparatuur), tv-meubel en heel veel opbergruimte. De stalen pui tussen zithoek en keuken zorgt voor een scheiding van de functies. Beide ruimtes kunnen daardoor tegelijkertijd optimaal gebruikt worden en van elkaar afgesloten worden, waardoor geluid geen hinderende factor hoeft te zijn.Details

Plaats

Borne

Opdrachtgever

Particulier

Jaar

2019

Status

Definitief ontwerp

Opgave

Totaal ontwerp
Interieurontwerp verbouwing woonkamer te Borne (foto 1)
Interieurontwerp verbouwing woonkamer te Borne (foto 2)
Interieurontwerp verbouwing woonkamer te Borne (foto 3)
Interieurontwerp verbouwing woonkamer te Borne (foto 4)
Interieurontwerp verbouwing woonkamer te Borne (foto 5)
Interieurontwerp verbouwing woonkamer te Borne (foto 6)
Interieurontwerp verbouwing woonkamer te Borne (foto 7)
Interieurontwerp verbouwing woonkamer te Borne (foto 8)

Interieur­ontwerp nodig?

Bent u als particulier of bedrijf na het zien van dit interieurontwerp (verbouwing woonkamer in Borne) geïnteresseerd geraakt in wat ik als interieurontwerpster voor uw pand of woning kan betekenen? Dan kunt u direct contact met mij opnemen!

Neem contact op