Woonlocatie Aveleijn

Interieurontwerp woonlocatie Aveleijn in Oldenzaal

Eén van de woonlocaties van zorgorganisatie Aveleijn is de Citadel te Oldenzaal. Deze locatie bevindt zich in het centrum en is de huisvesting van een 12-tal cliënten van Aveleijn. Het gebouw was verouderd en toe aan een opknapbeurt. Voor de algemene ruimtes is een ontwerp gemaakt waarbij de inspraak van de cliënten groot was.

De twee woonkamers worden onderhanden genomen en voorzien van gedeeltelijk nieuw meubilair, verlichting en een nieuwe keukens. Naast deze twee woonkamers worden tevens de gangen, de kantoren, de wasruimte en het slaapverblijf van het personeel voorzien van nieuwe vloerafwerking. Al deze ruimtes worden geschilderd in een frisse witte tint, een grijsgroene kleur en een grijsblauwe kleur.

De woonlocatie wordt voorzien van verschillende maatwerkkasten en keukens, al deze elementen zijn specifiek ontworpen naar de wensen van de bewoners en het personeel van Aveleijn.

Details

Plaats

Oldenzaal

Opdrachtgever

Zakelijk - Aveleijn

Jaar

2017

Status

Opgeleverd

Opgave

Totaal ontwerp
Interieurontwerp woonlocatie Aveleijn te Oldenzaal (foto 1)
Interieurontwerp woonlocatie Aveleijn te Oldenzaal (foto 2)
Interieurontwerp woonlocatie Aveleijn te Oldenzaal (foto 3)
Interieurontwerp woonlocatie Aveleijn te Oldenzaal (foto 4)
Interieurontwerp woonlocatie Aveleijn te Oldenzaal (foto 5)
Interieurontwerp woonlocatie Aveleijn te Oldenzaal (foto 6)

Interieur­ontwerp nodig?

Bent u als particulier of bedrijf na het zien van dit interieurontwerp (woonlocatie Aveleijn in Oldenzaal) geïnteresseerd geraakt in wat ik als interieurontwerpster voor uw pand of woning kan betekenen? Dan kunt u direct contact met mij opnemen!

Neem contact op