Woonlocatie Aveleijn

Oldenzaal [2017]

Eén van de woonlocaties van zorgorganisatie Aveleijn is de Citadel te Oldenzaal. Deze locatie bevindt zich in het centrum en is de huisvesting van een 12-tal cliënten van Aveleijn. Het gebouw was verouderd en toe aan een opknapbeurt. Voor de algemene ruimtes is een ontwerp gemaakt waarbij de inspraak van de cliënten groot was.

De twee woonkamers worden onderhanden genomen en voorzien van gedeeltelijk nieuw meubilair, verlichting en een nieuwe keukens. Naast deze twee woonkamers worden tevens de gangen, de kantoren, de wasruimte en het slaapverblijf van het personeel voorzien van nieuwe vloerafwerking. Al deze ruimtes worden geschilderd in een frisse witte tint, een grijsgroene kleur en een grijsblauwe kleur.

De woonlocatie wordt voorzien van verschillende maatwerkkasten en keukens, al deze elementen zijn specifiek ontworpen naar de wensen van de bewoners en het personeel van Aveleijn.

Interieurontwerp woonlocatie Aveleijn te Oldenzaal (foto 1)
Interieurontwerp woonlocatie Aveleijn te Oldenzaal (foto 2)
Interieurontwerp woonlocatie Aveleijn te Oldenzaal (foto 3)
Interieurontwerp woonlocatie Aveleijn te Oldenzaal (foto 4)
Interieurontwerp woonlocatie Aveleijn te Oldenzaal (foto 5)
Interieurontwerp woonlocatie Aveleijn te Oldenzaal (foto 6)

Interieur­ontwerp nodig?

Bent u als particulier of bedrijf na het zien van dit interieurontwerp geïnteresseerd geraakt in wat ik als interieurontwerpster voor uw pand of woning kan betekenen? Twijfel dan niet en neem, geheel vrijblijvend, contact met mij op!

Neem contact op